Reparatie en onderhoud

Een grote onderhoudsbeurt

Tijdens de grote onderhoudsbeurt wordt uw auto op meer dan 90 punten gecontroleerd.

Naast deze controles worden de motorolie, filters en bougies vervangen en worden de remmen schoon gemaakt. Na verloop van gereden kilometers en leeftijd kunnen de remmen vast gaan zitten en hierdoor sneller slijten. Door deze schoon te maken bij de grote onderhoudsbeurt wordt dit voorkomen. Zijn er tijdens de controle punten geconstateerd die hersteld of vervangen moeten worden? Dan wordt vooraf contact met u opgenomen om te bespreken wat uw wensen zijn.

VKV Autoservice kenmerkt zich door heldere communicatie waarin de wens van de klant voorop staat. Bij iedere onderhoudsbeurt wordt het serviceboekje van de auto ingevuld en de onderhoudshistorie door ons bewaard.

image
image
Grote beurt

Wat kost een grote beurt?

Twijfelt u of uw auto toe is aan een grote onderhoudsbeurt en wilt u weten wat hiervan de kosten zijn? Dit varieert per auto, neem voor een vrijblijvende offerte contact met ons op.

90

Controlepunten

Wij controleren uw auto op meer dan 90 punten.

Slijtage belangrijke delen

Door het schoonmaken van uw remmen kunnen wij extra onderhoud voorkomen.

Gratis APK

Indien u de APK combineert met de grote onderhoudsbeurt dan word deze volledig gratis uitgevoerd.

Afspraak maken voor

een grote beurt?

Dat kan nu nog gemakkelijker! Maak nu online een afspraak direct in onze agenda. Heeft u nog vragen over de werkzaamheden dan kunt u die vooraf in de opmerkingen stellen.